Newborn fotoshoot Den Haag

newborn fotoshoot den haag

Gefeliciteerd! Een baby krijgen is het mooiste wat er bestaat. Pure liefde! Het is en blijft gewoon heel bijzonder, een klein wonder met tien teentjes en een schattig klein neusje. Ben je op zoek naar een fotograaf met ervaring voor newborn fotografie aan huis in Den Haag en omgeving? Al 10 jaar maak ik met veel plezier en liefde pure, tijdloze foto’s van pasgeboren baby’s. Ze zijn maar heel even zo klein, laat het vastleggen!

Newborn fotoshoot Den Haag – Werkwijze

De beste tijd voor een geposeerde newborn fotoshoot is in de eerste 8 tot ca. 21 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog veel en kan daardoor makkelijker in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden. Hou je niet van geposeerde newborn fotografie, dan kan je een newborn lifestyle fotoshoot boeken. Bij een lifestyle fotoshoot fotografeer ik op een spontane manier de mooie momenten met elkaar, hoe het echt is. Er wordt bij lifestyle niet geposeerd. Een lifestyle shoot kan je ook later dan 21 dagen na de geboorte van je baby boeken.
Wanneer je mij boekt al tijdens je zwangerschap plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de newborn fotoshoot plannen we dan zo snel mogelijk in na je bevalling. Ben je al bevallen? Neem dan zeker ook contact met me op, ik heb altijd nog plekjes vrij in mijn agenda voor last minute aanvragen!

Newborn fotoshoot Den Haag – Wat & Waar?

De newborn shoot vindt altijd plaats bij jou thuis. Een geposeerde newborn fotoshoot duurt ca. 2 tot 3 uur. Een Lifestyle fotoshoot duurt ca. 1,5 tot 2 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en ontspannen verloopt. Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk alle tijd tussendoor om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Natuurlijk zal ik ook een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar maken. Voor de geposeerde newborn fotoshoot neem ik al mijn spullen mee, zoals achtergronden, luxe dekens, doeken, mutsjes, pakjes, houten schaal, enz. Jullie hoeven zelf niks aan te schaffen, wel zo relaxt! Bij een lifestyle fotoshoot maak ik gebruik van jullie eigen spullen en de spulletjes van jullie baby.

KLIK HIER voor de prijslijst.

Newborn fotoshoot Den Haag – Meer weten of boeken?

Meer foto’s zien?

Portfolio newborn geposeerd bekijken

Portfolio newborn lifestyle bekijken

Wil je boeken?

Klik hier om contact met me op te nemen.

 

newborn fotoshoot den haag