Newborn fotoshoot Den Haag

newborn fotografie rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor newborn fotografie in Den Haag en omgeving? Al 7 jaar maakt Jodi Fotografie met plezier en liefde frisse, sprankelende foto’s van jullie pasgeboren baby.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes en teentjes van je baby? Om verliefd op te worden! De tijd gaat zo snel, echt waar! Als je toch nog langer van die speciale tijd wilt genieten kun je dat bijzondere moment laten vastleggen met een newborn fotoshoot.

Newborn fotoshoot Den Haag – Hoe gaat het in z’n werk?

De mooiste newborn fotografie maken we in de eerste 8 tot 20/23 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor nog in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden. We plannen een newborn fotoshoot daarom het liefst al tijdens je zwangerschap. Wanneer je mij boekt, plan ik jouw uitgerekende datum in als ‘richtdatum’. De definitieve afspraak voor de newborn fotografie plannen we dan zo snel mogelijk na de bevalling in.

Na 20/23 dagen worden de meeste baby’s wat sneller wakker en vinden ze het niet meer zo prettig om in bepaalde posities te worden gelegd. Is je baby al ouder dan 23 dagen? Ook dan maak ik de mooiste foto’s voor je. Je kunt dan een baby fotoshoot boeken die plaatsvindt bij jullie thuis of op een locatie naar keuze.

Newborn fotoshoot Den Haag – Wat & Waar?

Newborn fotografie vindt altijd plaats bij jou thuis en duurt ca. 2 tot 4 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en veilig verloopt voor je baby. Tijdens de fotoshoot is er alle tijd om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Als je het leuk vindt, maak ik ook een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar. Ik neem alle spullen en props mee, dus jullie hoeven zelf niks aan te schaffen, wel zo relaxt!

Een newborn fotoshoot boek je al vanaf € 195,-

KLIK HIER voor de volledige prijslijst.

De fotosessie wordt vooruit (via iDeal) of direct na de fotoshoot betaald.

Newborn fotoshoot Den Haag – Meer weten of boeken?

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan in de portfolio newborn voor voorbeelden.

Newborn fotoshoot boeken in omgeving Den Haag? Neem via de mail contact met me op of vul het contact formulier in. Ik plan dan je fotoshoot zo snel mogelijk in.

Je kunt mij ook boeken voor zwangerschaps fotografie, (lifestyle) babyfotografie, kinder- en gezinsfotografie.
Bewaren
newborn fotografie den haag

Menu