newborn fotografie rotterdam

newborn fotografie rotterdam

newborn fotografie rotterdam

Leuk dat je er bent!

Jodi, voor newborn fotografie in rotterdam en omgeving.

Er zijn veel newborn fotografen, dus wat maakt mij nu anders?

newborn fotografie rotterdam – mijn werkwijze

Ik ben dol op mooie en unieke interieurs, het verteld namelijk veel over wie jullie zijn. Dit betrek ik ook graag in mijn newborn fotografie, omdat dit veel over jullie en de fase van jullie leven verteld. Mijn stijl is een tikje editorial. Ik hou ervan jullie de hoofdrol te laten zijn met mooie elementen uit jullie woning. Bijvoorbeeld dat leuke bankje, die mooie grote tafel of een losse fauteuil. Niet alleen een portret verteld namelijk wie jullie zijn. Het verhaal van jullie foto’s wordt verteld door jullie eigen interieur, kleding en accessoires. Niet gestyled maar wel gestuurd, casual met een knipoog.

Mijn newborn fotografie is een afspiegeling van wie ik ben. No-nonsense, voeten op de grond.

Natuurlijk is een baby krijgen een fantastische ervaring, ik als moeder van 2 dochters weet dat zeker nog terug te halen.

Zoals ik als moeder niet stilstond in het leven heb ik dat ook niet als fotograaf gedaan. Na 12 jaar geposeerde newborn fotografie gedaan te hebben in Rotterdam en omgeving, heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar newborn lifestyle fotografie. Dit past feilloos bij de persoon die ik nu ben.

Wat is lifestyle fotografie? KLIK hier om te lezen wat lifestyle fotografie is.

waar vindt de fotoshoot plaats?

Met mijn rust, geduld, oog voor detail en voor wie jullie zijn zal ik voor jullie prachtige beelden maken en zorgen dat de fotoshoot een ontspannen en leuke ervaring is, gewoon lekker in jullie eigen huis! Ik ben te boeken door heel Nederland, maar voornamelijk in Rotterdam en omgeving, Den Haag, Noord-Brabant en Gouda en omgeving.

tot welke leeftijd kan de newborn fotoshoot geboekt worden?

Deze newborn shoots kunnen zeker tot 4 weken na de geboorte van je baby gemaakt worden. Is je baby al wat ouder dan boek je een baby fotoshoot.

newborn fotografie rotterdam – meer foto’s zien of boeken?

KLIK HIER voor de prijslijst.

Meer foto’s zien?

KLIK HIER om de portfolio newborn te bekijken.

Wil je boeken?

KLIK HIER om contact met me op te nemen.

Lees deze 5 tips voor een geslaagde newborn lifestyle fotoshoot. KLIK!

newborn fotografie rotterdam

Home » newborn fotografie rotterdam