Newborn fotografie Rotterdam

newborn fotografie rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor newborn fotografie in Rotterdam en omgeving? Al 10 jaar maakt Jodi fotografie met veel plezier en liefde pure, sprankelende foto’s met een zachte uitstraling van jullie pasgeboren baby.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes, teentjes, donshaartjes van je baby? Om verliefd op te worden! De tijd gaat snel, klinkt cliche, maar het is echt zo! Laat die korte maar bijzondere tijd vastleggen met een newborn fotoshoot.

Newborn fotografie Rotterdam – Hoe gaat het in z’n werk?

De mooiste newborn fotografie maken we in de eerste 8 tot ca. 21 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor makkelijker in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden. We plannen de newborn fotoshoot daarom het liefst al tijdens je zwangerschap.
Wanneer je mij boekt plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de newborn fotografie plannen we dan zo snel mogelijk na je bevalling.

Na de ca. 21 dagen worden baby’s meestal wat sneller wakker en vinden ze het soms niet meer zo prettig om in bepaalde posities te worden gelegd. Is je baby al ouder dan 21 dagen? Ook dan kan ik natuurlijk mooie foto’s van jullie baby maken, maar ‘echte’ geposeerde newborn foto’s willen dan niet altijd meer lukken. Je kunt dan een lifestyle newborn fotoshoot of een baby fotoshoot boeken.

Newborn fotografie Rotterdam – Wat & Waar?

De newborn fotografie vindt altijd plaats bij jou thuis en duurt ca. 2 tot 3 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en ontspannen verloopt voor je baby. Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk alle tijd tussendoor om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Ook zal ik een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar maken. Voor de newborn fotoshoot neem ik al mijn spullen mee, zoals achtergronden, luxe dekens, doeken, mutsjes, pakjes, houten schaal, enz. Jullie hoeven zelf niks aan te schaffen, wel zo relaxt!

KLIK HIER voor de volledige prijslijst.

Newborn fotografie Rotterdam – Meer weten of boeken?

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan in de portfolio newborn voor voorbeelden van newborn fotoshoot in Rotterdam.

Newborn fotoshoot in Rotterdam en omgeving boeken? Klik hier om contact met me op te nemen. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.