Newborn fotografie Gouda

newborn fotografie gouda

Gefeliciteerd! Een baby krijgen is het mooiste wat er bestaat. Pure liefde! Het is en blijft gewoon heel bijzonder, zo’n klein drolletje met tien teentjes en een schattig klein neusje. Ben je op zoek naar een fotograaf met ervaring voor newborn fotografie aan huis in Gouda en omgeving? Al 10 jaar maak ik met veel plezier en liefde pure, tijdloze foto’s van pasgeboren baby’s. Ze zijn maar heel even zo klein, dus laat die korte maar mooie tijd vastleggen met een newborn fotoshoot.

Newborn fotografie Gouda – Werkwijze

Voor de newborn en baby fotoshoot kom ik naar jullie toe (voor newborn binnen 3/4 weken, voor oudere baby’s vanaf een week of 6/8)

Mijn shoots zijn een mix van lifestyle en natuurlijk geposeerde foto’s in warme kleuren, mijn stijl kan je het beste omschrijven als puur en tijdloos. Hiervoor maak ik gebruik van jullie eigen spullen en de spulletjes van jullie baby. Een hele relaxte fotoshoot als je niet van poseren houdt! Natuurlijk geef ik wel aanwijzigen, zoals dat ik je bijv. een keer zal vragen of je een beetje naar het licht toe wilt draaien, zo zorg ik ervoor dat jullie op z’n mooist op de foto komen te staan.

Newborn fotografie Gouda – Wat & Waar?

De foto’s maken we in de woonkamer, jullie slaapkamer en de babykamer. Wanneer je mij boekt al tijdens je zwangerschap plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de newborn fotoshoot plannen we dan zo snel mogelijk in na je bevalling. Ben je al bevallen? Neem dan zeker ook contact met me op, ik heb altijd nog plekjes vrij in mijn agenda voor last minute aanvragen!

KLIK HIER voor de prijslijst.

Newborn fotografie Gouda – Meer weten of boeken?

Meer foto’s zien?

Klik hier om de portfolio newborn

Wil je boeken?

Klik hier om contact met me op te nemen.

Bewaren