Newborn fotografie Gouda

newborn fotografie gouda

Leuk dat je er bent!

Jodi, lifestyle fotograaf.

Er zijn veel lifestyle fotografen, dus wat maakt mij nu anders?

Newborn fotografie Gouda – Werkwijze

Ik ben dol op mooie en unieke interieurs, het verteld namelijk veel over wie jullie zijn. Dit betrek ik ook graag in mijn shoots, omdat dit veel over jullie en de fase van jullie leven verteld. Mijn stijl is een tikje editorial. Ik hou ervan jullie de hoofdrol te laten zijn met mooie elementen uit jullie woning. Bijvoorbeeld dat leuke bankje, die mooie grote tafel of een losse fauteuil. Niet alleen een portret verteld namelijk wie jullie zijn. Het verhaal van jullie foto’s wordt verteld door jullie eigen interieur, kleding en accessoires. Dit maakt jullie wie jullie zijn.

Mijn fotografie is een afspiegeling van wie ik ben. No-nonsense, voeten op de grond.

Natuurlijk is een baby krijgen een fantastische ervaring, ik als moeder van 2 dochters weet dat zeker nog terug te halen.

Zoals ik als moeder niet stilstond in het leven heb ik dat ook niet als fotograaf gedaan. Na 12 jaar als geposeerd fotograaf werkzaam te zijn geweest heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar lifestyle fotografie. Dit past feilloos bij de persoon die ik nu ben.

Newborn fotografie Gouda – Wat & Waar?

Met mijn rust, geduld, oog voor detail en voor wie jullie zijn zal ik voor jullie ook deze prachtige beelden maken en zorgen dat de fotoshoot een ontspannen ervaring is, gewoon lekker in jullie eigen huis.

KLIK HIER voor de prijslijst.

Newborn fotografie Gouda – Meer weten of boeken?

Meer foto’s zien?

KLIK HIER om de portfolio newborn te bekijken

Wil je boeken?

KLIK HIER om contact met me op te nemen.

Bewaren