Lifestyle newborn fotografie Rotterdam

lifestyle newborn fotografie rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor lifestyle newborn fotografie in Rotterdam en omgeving? Al 7 jaar maakt Jodi fotografie met veel plezier en liefde frisse, sprankelende foto’s van jullie pasgeboren baby, lekker vertrouwd in jullie eigen huis.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes, teentjes, donshaartjes van je baby? Om verliefd op te worden! De tijd gaat snel, klinkt cliche, maar het is echt zo! Als je wat langer van die speciale tijd wilt genieten kun je dat laten vastleggen met een lifestyle newborn fotoshoot.

Lifestyle newborn fotografie Rotterdam – Wat is lifestyle newborn fotografie?

Bij lifestyle newborn fotografie kom ik bij jullie langs vanaf dag 8 tot ca. 6 weken na de geboorte van je baby. Wat ouder is ook nog mogelijk bij lifestyle newborn en baby fotografie. Bij een lifestyle fotoshoot maak ik foto’s van echte momenten van jullie baby, ik fotografeer hoe het echt is bij jullie thuis. Dus niet geposeerd maar spontane momenten. Ik zal jullie natuurlijk wel sturen, ik kijk waar we het mooiste licht hebben en geef jullie wel wat aanwijzingen, maar er zal niet strak geposeerd worden. Het gaat om de momenten van jullie met jullie baby samen, knuffelen, verschonen, flesje geven, enz. De foto’s maken we in de baby kamer, in jullie slaapkamer en beneden in de woonkamer. Een lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Broertjes en of zusjes mogen natuurlijk ook op de foto!

Wat kost lifestyle newborn fotografie Rotterdam

Een lifestyle newborn fotoshoot boek je al vanaf  € 195,-

KLIK HIER voor de volledige prijslijst.

Wanneer je mij boekt plan ik jouw uitgerekende datum in als ‘richtdatum’. De definitieve afspraak voor de lifestyle newborn fotoshoot plannen we dan zo snel mogelijk na de bevalling in. Ben je al bevallen? Ook geen probleem, ik heb altijd nog wel plekjes vrij in mijn agenda!

De fotoshoot wordt vooruit (via iDeal) of direct na de fotoshoot contant betaald.

Lifestyle newborn fotografie Rotterdam – Meer weten of boeken?

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan in de portfolio lifestyle newborn voor foto’s  van newborn lifestyle fotografie in Rotterdam en omgeving.

Wil je een lifestyle newborn fotoshoot boeken? Klik hier om contact met me op te nemen. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.

Je kunt mij ook boeken voor zwangerschaps fotografie, newborn geposeerd en babyfotografie, kinder- en gezinsfotografie.

lifestylenewbornfotografierotterdam

Menu