Lifestyle newborn fotografie Rotterdam

Lifestyle newborn fotografie rotterdam

Gefeliciteerd! Een baby krijgen is het mooiste wat er bestaat. Pure liefde! Het is en blijft gewoon heel bijzonder, een klein wonder met tien teentjes en een schattig klein neusje. Ben je op zoek naar een fotograaf met ervaring voor newborn fotografie aan huis in Rotterdam en omgeving? Al 10 jaar maak ik met veel plezier en liefde pure, tijdloze foto’s van pasgeboren baby’s. Ze zijn maar heel even zo klein, dus laat die korte maar mooie tijd vastleggen met een newborn fotoshoot.

Lifestyle newborn fotografie Rotterdam – Wat is lifestyle newborn fotografie?

Bij lifestyle newborn fotografie kom ik bij jullie langs vanaf dag 8 tot ca. 10 weken na de geboorte van je baby. Wat ouder is ook nog mogelijk bij lifestyle fotografie. Bij een lifestyle fotoshoot maak ik foto’s van de dagelijkse momenten van en met jullie baby, ik fotografeer hoe het echt is bij jullie thuis. Dus niet geposeerd maar spontane momenten. Ik zal jullie natuurlijk wel sturen, ik kijk waar we het mooiste licht hebben en geef jullie wel wat aanwijzingen, maar er zal niet geposeerd worden. Het gaat om de momenten van jullie met je baby samen, knuffelen, verschonen, flesje geven, enz. De foto’s maken we in de baby kamer, in jullie slaapkamer en in de woonkamer. Een lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 1,5 – 2 uur. Broertjes en of zusjes mogen natuurlijk ook op de foto. Graag zelfs!

Wat kost een lifestyle fotoshoot?

KLIK HIER voor de prijslijst.

Een lifestyle newborn fotoshoot boeken?

Wanneer je mij boekt al tijdens je zwangerschap plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de lifestyle newborn fotoshoot plannen we dan zo snel mogelijk na de bevalling in. Ben je al bevallen? Ook geen probleem, ik heb altijd nog wel plekjes vrij in mijn agenda!

Ben je benieuwd naar mijn werk? Klik hier om de portfolio lifestyle newborn te bekijken.

Wil je een lifestyle newborn fotoshoot boeken? Klik hier om contact met me op te nemen.

newborn fotografie gouda