lifestyle newborn fotografie rotterdam

liffestyle newborn fotografie rotterdam

Leuk dat je er bent!

Jodi, newborn lifestyle fotograaf.

Er zijn veel lifestyle fotografen, dus wat maakt mij nu anders?

lifestyle newborn fotografie rotterdam – mijn werkwijze

Ik ben dol op mooie en unieke interieurs, het verteld namelijk veel over wie jullie zijn. Dit betrek ik ook graag in mijn shoots, omdat dit veel over jullie en de fase van jullie leven verteld. Mijn stijl is een tikje editorial. Ik hou ervan jullie de hoofdrol te laten zijn met mooie elementen uit jullie woning. Bijvoorbeeld dat leuke bankje, die mooie grote tafel of een losse fauteuil. Niet alleen een portret verteld namelijk wie jullie zijn. Het verhaal van jullie foto’s wordt verteld door jullie eigen interieur, kleding en accessoires. Niet gestyled maar wel gestuurd, casual met een knipoog.

Mijn fotografie is een afspiegeling van wie ik ben. No-nonsense, voeten op de grond.

Natuurlijk is een baby krijgen een fantastische ervaring, ik als moeder van 2 dochters weet dat zeker nog terug te halen.

Zoals ik als moeder niet stilstond in het leven heb ik dat ook niet als fotograaf gedaan. Na vele jaren (12 jaar) als geposeerd newborn fotograaf in en om Rotterdam werkzaam te zijn geweest heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar lifestyle newborn fotografie. Dit past feilloos bij de persoon die ik nu ben.

waar vindt de fotoshoot plaats?

Met mijn rust, geduld, oog voor detail en voor wie jullie zijn maak ik prachtige beelden en zorg ik dat de fotoshoot een leuke en ontspannen ervaring is, gewoon lekker in jullie eigen huis! Ik ben te boeken door heel Nederland, maar ben voornamelijk werkzaam in Rotterdam en omgeving, Den Haag, Noord-Brabant en Gouda en omgeving.

tot welke leeftijd kan de newborn fotoshoot geboekt worden?

Deze newborn shoots kunnen zeker tot 4 weken na de geboorte van je baby gemaakt worden. Is je baby al wat ouder dan boek je een baby fotoshoot.

lifestyle newborn fotografie rotterdam – meer foto’s zien of boeken?

KLIK HIER voor de prijslijst.

Meer foto’s bekijken?

KLIK HIER om de portfolio newborn te bekijken

Wil je boeken?

KLIK HIER om contact met me op te nemen.

newborn fotoshoot