Wie ben ik?

En waarom zou je voor mij kiezen?

Er zijn heel veel baby fotografen. Ik zeg altijd, kies met je hart. Bij welke foto's en fotograaf krijg je een goed en vertrouwd gevoel? Het gaat tenslotte om jullie baby. En het is best moeilijk om je (pasgeboren) baby toe te vertrouwen aan iemand die je niet kent, ik weet hoe het voelt, ik ben zelf ook moeder! Bij mij staat rust en veiligheid van jullie baby altijd op de eerste plaats. Elke foto maak ik met dit in gedachten.

Het is belangrijk om iemand te vinden met de ervaring om jullie baby ontspannen en rustig te houden. Ik ben alweer 10 jaar bezig, heb diverse cursussen en workshops gevolgd en heb inmiddels al honderden baby's gefotografeerd. Met mijn ervaring, rust en geduld zal ik voor jullie ook deze prachtige foto's maken en zorgen dat de fotoshoot een ontspannen ervaring is waar je met plezier op terug kijkt!

Liefs, Jodi xx

Waar ik blij van word: Skien, golfen, cappuccino, het strand, lente, thee, m&m's, mooie films, Netflixen, lunch met vriendinnen, wijntje drinken

klant ervaringen

Sylvana & Tygo

newborn fotoshoot breda

Rene & Sanderina

Hoi Jodi, Tygo en ik hebben een waanzinnig leuke en professionele ochtend met je ervaren! Je hebt leuke ideeen aangedragen en dit heeft een super resultaat geleverd. De foto's zijn geweldig geworden en de reacties om ons heen zijn heel positief. Het geduld welke je had tijdens de shoot om onze pasgeboren man leuk op de foto te krijgen, was fantastisch om te zien. Hartelijk bedankt, ook namens Patrick!

Jodi is op 6 mei bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot van ons dochtertje Charlize. De foto's zijn prachtig geworden!! Het was mooi om te zien met hoeveel geduld je met haar bezig was. Ook was het heel fijn dat je de foto's zo snel klaar had, zodat we een mooie konden uitzoeken voor haar geboortekaartje! Groetjes, Rene en Sanderina