Jodi

Leuk dat je er bent!

Jodi, lifestyle fotograaf.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Er zijn veel lifestyle fotografen, dus wat maakt mij nu anders?

Ik ben dol op mooie en unieke interieurs, het verteld namelijk veel over wie jullie zijn. Dit betrek ik ook graag in mijn shoots, omdat dit veel over jullie en de fase van jullie leven verteld. Mijn stijl is een tikje editorial. Ik hou ervan jullie de hoofdrol te laten zijn met mooie elementen uit jullie woning. Bijvoorbeeld dat leuke bankje, die mooie grote tafel of een gave fauteuil. Niet alleen een portret verteld namelijk wie jullie zijn.

Mijn fotografie is een afspiegeling van wie ik ben. No-nonsense, voeten op de grond.

Natuurlijk is een baby krijgen een fantastische ervaring, ik als moeder van 2 dochters weet dat zeker nog terug te halen.

Zoals ik als moeder niet stilstond in het leven heb ik dat ook niet als fotograaf gedaan. Na 12 jaar als geposeerd fotograaf werkzaam te zijn geweest heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar lifestyle. Dit past feilloos bij de persoon die ik nu ben.

Met mijn rust, geduld en oog voor detail zal ik prachtige beelden maken die echt weerspiegelen wie jullie zijn en zorg ik ervoor dat de fotoshoot een ontspannen en onvergetelijke ervaring wordt.

Liefs, Jodi xx

"Ik hou van het frisse groen in de lente, de warme avonden in de zomer, de mooie kleuren in de herfst en van sneeuw in de winter! Een seizoensmens dus! Ook spit ik graag woonbladen door, hou ik van vintage, midcentury design, skiën, golfen, goede series, een mooi boek en borrelen met vrienden"

contact

Een paar reviews....

sylvana & tygo

rene & sanderina

"Hoi Jodi, Tygo en ik hebben een waanzinnig leuke en professionele ochtend met je ervaren! Je hebt leuke ideeen aangedragen en dit heeft een super resultaat geleverd. De foto's zijn geweldig geworden en de reacties om ons heen zijn heel positief. Het geduld welke je had tijdens de shoot om onze pasgeboren man leuk op de foto te krijgen, was fantastisch om te zien. Hartelijk bedankt, ook namens Patrick!"

"Jodi is op 6 mei bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot van ons dochtertje Charlize. De foto's zijn prachtig geworden!! Het was mooi om te zien met hoeveel geduld je met haar bezig was. Ook was het heel fijn dat je de foto's zo snel klaar had, zodat we een mooie konden uitzoeken voor haar geboortekaartje! Groetjes, Rene en Sanderina"