Werkwijze

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor een mooie newborn fotoshoot? Ik ben gespecialiseerd in newborn fotografie aan huis.
Wat is er schattiger dan de kleine vingertjes, teentjes, donshaartjes van je baby? De tijd gaat snel, klinkt cliche, maar het is echt zo. Laat het vastleggen met mooie foto’s zodat je de rest van je leven nog van de foto’s kunt genieten!
 

Newborn fotografie – Hoe gaat het in z’n werk?

De mooiste newborn fotografie maken we in de eerste 8 tot 20/23 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor makkelijker in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden.
Wanneer je mij boekt plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de newborn fotografie plannen we dan zo snel mogelijk na je bevalling.
 
Na de 20/23 dagen worden de meeste baby’s wat sneller wakker en vinden ze het niet altijd meer prettig om in bepaalde posities te worden gelegd. Is je baby al ouder dan 20 dagen? Ook dan kan ik natuurlijk mooie foto’s van jullie baby maken, maar ‘echte’ newborn foto’s willen dan niet altijd meer lukken. Je kunt dan een baby fotoshoot boeken.
 

Newborn fotografie – Wat & Waar?

De newborn fotografie vindt altijd plaats bij jou thuis en duurt ca. 2 tot 3 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en veilig verloopt voor je baby. Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk ook alle tijd tussendoor om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Ook zal ik een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar maken. Voor de newborn fotoshoot neem ik al mijn spullen mee, zoals achtergronden, luxe dekens, doeken, mutsjes, pakjes, houten schaal, enz. Jullie hoeven zelf niks aan te schaffen, wel zo relaxt!
 
Een newborn fotoshoot boek je al vanaf € 195,-
 
KLIK HIER voor de volledige tarieven lijst.
 

Newborn fotografie – Meer weten of boeken?

Newborn fotoshoot boeken? Klik hier om contact met me op te nemen. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.
 
newborn fotografie

Menu