De fotoshoot

Een fotoshoot moet een fijne ervaring zijn waar jullie met een glimlach op terug kijken. Lees hieronder hoe een fotoshoot in zijn werk gaat

stap 4

stap 3

stap 2

Stap 1

Na 3 weken is jullie gallery met foto's klaar

de fotoshoot bij jullie thuis of op locatie

Ik noteer de (uitgerekende) datum

in Ons eerste mail contact bespreken we jullie wensen

Newborn/baby geposeerd

We nemen alle tijd voor de fotoshoot, zodat deze ontspannen en prettig verloopt voor jullie en de baby. Tijdens de fotoshoot is er alle tijd tussendoor om je baby even te knuffelen, te voeden of te verschonen. Wanneer jullie dit willen zal ik ook een aantal foto's maken met eventuele broertjes/zusjes en van jullie als gezin met elkaar.

Een paar dagen na de fotoshoot mail ik je een preview, leuk om alvast een foto te zien!

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis

De fotoshoot duurt ca. 2-3 uur. ik neem al mijn spullen mee, jullie hoeven er zelf niks voor aan te schaffen!

Newborn/baby lifestyle, gezin & kind

Bij een lifestyle fotoshoot neem ik geen eigen spullen mee en maak ik gebruik van de persoonlijke omgeving van de baby, jullie huis. De foto's worden gemaakt in de woonkamer, babykamer en in jullie slaapkamer. Ik fotografeer de mooie momenten met elkaar, dus hoe jullie 'echt' zijn. Wel geef ik wat aanwijzingen en zoek ik het mooie licht op in huis. Een lifestyle newborn shoot vindt altijd thuis plaats, een wat oudere baby, gezin & kind shoot kan ook op een mooie buiten locatie plaatsvinden, bijv. in een mooi park, bos of strand.

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis of op locatie

De fotoshoot duurt ca. 1,5-2 uur. ik heb geen spullen bij me maar maak gebruik van de spullen van jullie baby

veel gestelde vragen

antwoord:

Vraag:

De beste tijd voor een geposeerde newborn shoot is vanaf dag 8 tot ca. 21 dagen na de geboorte van de baby. Dit omdat baby's in deze fase nog vast slapen en makkelijker in de opgekrulde newborn posities gelegd kunnen worden. Je kunt de fotoshoot reserveren al tijdens je zwangerschap, je bent dan verzekerd van een plekje in mijn agenda. Maar ben je al bevallen neem dan gerust ook contact met me op, ik heb altijd nog wel een plekje in mijn agenda open staan voor last minute aanvragen!

Wanneer kan een geposeerde newborn shoot het beste plaatsvinden en wanneer moet ik de shoot reserveren?

antwoord:

vraag:

Een lifestyle newborn of baby fotoshoot kan ook als jullie baby al ouder is dan 21 dagen. Het kan natuurlijk wel binnen de 21 dagen, maar dit hoeft niet, het kan ook met bijv. 4 of 8 weken, wat jullie fijn vinden. Dit omdat er bij een lifestyle fotoshoot niet geposeerd wordt.

Wat is de beste tijd voor een lifestyle newborn/baby fotoshoot?

antwoord:

vraag:

Neem dan zo snel mogelijk contact met me op, dan verzetten we kosteloos de fotoshoot.

Wat als mijn baby of kind of een ander gezinslid ziek is?

Lieve woorden

Maurits & Stephanie

01

Jodi, bedankt voor de mooie foto's van ons kleine meisje Julia. Wat een geduld heb jij, dit terwijl Julia best veel wakker was. Bedankt!! En wij zullen je zeker aanbevelen!

Lieve woorden

Kelly & Robbie

02

Een super newborn shoot gehad van ons kleine meisje! Jodi neemt echt de tijd, had veel spullen mee en er hing een ontspannen sfeer. Jodi is rustig en let goed op hoe het kindje op de verschillende poses reageert. Het eindresultaat is prachtig! De foto's zijn nog mooier geworden dan wij hadden verwacht!