De fotoshoot

Een fotoshoot moet een fijne ervaring zijn waar jullie met een glimlach op terug kijken. Lees hieronder hoe een fotoshoot in zijn werk gaat

stap 4

stap 3

stap 2

Stap 1

Na 3 weken is jullie gallery met foto's klaar

de fotoshoot bij jullie thuis of op locatie

Ik noteer de (uitgerekende) datum

in Ons eerste mail contact bespreken we jullie wensen

newborn fotoshoot aan huis

Newborn/baby geposeerd

Bij een geposeerde fotoshoot zet ik mijn 'mobiele daglicht studio' bij jullie op, meestal in de woonkamer. Ik heb een grote posing bag (poef) bij me, diverse mooie luxe dekens, baby kleding, een achtergrond en een houten schaal. We nemen alle tijd voor de fotoshoot, zodat deze ontspannen en prettig verloopt voor jullie en jullie baby. Wanneer jullie dit willen zal ik ook een paar foto's maken met eventuele broertjes/zusjes en van jullie als gezin met elkaar, maar de focus bij een geposeerde fotoshoot ligt op de baby.

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis en duurt ca. 2-3,5 uur. Ik neem al mijn spullen mee, jullie hoeven er zelf niks voor aan te schaffen!

Newborn/baby lifestyle

Bij een lifestyle fotoshoot neem ik geen eigen spullen mee en maak ik gebruik van de persoonlijke omgeving en spullen van de baby, jullie huis. De foto's worden gemaakt in de woonkamer, babykamer en in jullie slaapkamer. Ik fotografeer de mooie momenten met elkaar, dus hoe het 'echt' is. Er wordt niet geposeerd, wel geef ik natuurlijk wat aanwijzingen en zoek ik het mooie licht op in huis. Een lifestyle fotoshoot is een heel relaxte fotoshoot wanneer jullie niet van poseren en de geposeerde foto's houden!

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis en duurt ca. 1,5-2 uur. ik heb alleen mijn camera bij me en zal gebruik maken van jullie eigen spullen.

veel gestelde vragen

Vraag:

De beste tijd voor een geposeerde newborn shoot is vanaf dag 8 tot ca. 21 dagen na de geboorte van de baby. Dit omdat baby's in deze fase nog vast slapen en makkelijker in de opgekrulde newborn posities gelegd kunnen worden. Je kunt de fotoshoot reserveren al tijdens je zwangerschap, je bent dan verzekerd van een plekje in mijn agenda. Maar ben je al bevallen neem dan gerust ook contact met me op, ik heb altijd nog wel een plekje in mijn agenda open staan voor last minute aanvragen!

Wanneer kan een geposeerde newborn shoot het beste plaatsvinden en wanneer moet ik de shoot reserveren?

vraag:

Wat is de beste tijd voor een lifestyle newborn/baby fotoshoot?

Een lifestyle newborn of baby fotoshoot kan ook als jullie baby al ouder is dan 21 dagen. Het kan natuurlijk wel binnen de 21 dagen, maar dit hoeft niet, het kan ook met bijv. 4 of 8 weken, wat jullie fijn vinden. Dit omdat er bij een lifestyle fotoshoot niet geposeerd wordt.

vraag:

Wat als mijn baby of kind of een ander gezinslid ziek is?

Neem dan zo snel mogelijk contact met me op, dan verzetten we kosteloos de fotoshoot.

Lieve woorden

Maurits & Stephanie

01

Jodi, bedankt voor de mooie foto's van ons kleine meisje Julia. Wat een geduld heb jij, dit terwijl Julia best veel wakker was. Bedankt!! En wij zullen je zeker aanbevelen!

Lieve woorden

Kelly & Robbie

02

Een super newborn shoot gehad van ons kleine meisje! Jodi neemt echt de tijd, had veel spullen mee en er hing een ontspannen sfeer. Jodi is rustig en let goed op hoe het kindje op de verschillende poses reageert. Het eindresultaat is prachtig! De foto's zijn nog mooier geworden dan wij hadden verwacht!