De fotoshoot

Een fotoshoot moet een fijne ervaring zijn waar jullie met een glimlach op terug kijken. Lees hieronder hoe een fotoshoot in zijn werk gaat

stap 4

stap 3

stap 2

Stap 1

Na 3 weken is jullie gallery met foto's klaar

de fotoshoot bij jullie thuis of op locatie

Ik noteer de (uitgerekende) datum

in Ons eerste mail contact bespreken we jullie wensen

Werkwijze Newborn en baby

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis en duurt ca. 1 - 2 uur. Een dag voor de fotoshoot krijg je van mij een mail met tips voor een relaxte fotoshoot en een link naar mijn Pinterest kleding inspiratie pagina.

Gefeliciteerd! Een baby krijgen is het mooiste wat er bestaat. Pure liefde. Het is en blijft gewoon heel bijzonder, zo'n klein drolletje met tien teentjes en een piepklein neusje.

Voor de newborn en baby fotoshoot kom ik naar jullie toe (voor newborn binnen 3/4 weken, voor oudere baby's vanaf een week of 6/8)

Mijn shoots zijn een mix van lifestyle en natuurlijk geposeerde foto’s in warme kleuren, mijn stijl kan je het beste omschrijven als puur en tijdloos. Hiervoor maak ik gebruik van jullie eigen spullen en de spulletjes van jullie baby. Een hele relaxte fotoshoot als je niet van poseren houdt! Natuurlijk geef ik wel aanwijzigen, zoals dat ik je bijv. een keer zal vragen of je een beetje naar het licht toe wilt draaien, zo zorg ik ervoor dat jullie op z'n mooist op de foto komen te staan.

De foto's maken we in de woonkamer, jullie slaapkamer en de babykamer.

Kijk in de portfolio's 'newborn' en 'baby' voor voorbeelden.

Heb je nog vragen over de shoot, stuur me gerust een mailtje!

werkwijze maternity

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie en duurt ca. 1-2 uur.

Een fotoshoot met je zwangere buik kan het beste plaatsvinden wanneer je tussen de 32 en 35 weken zwanger bent. Je buik is dan op z’n mooist en je voelt je meestal nog fit genoeg om een fotoshoot te doen.

Mijn shoots zijn een mix van lifestyle en natuurlijk geposeerde foto’s in warme kleuren. Laat me deze speciale momenten voor jullie vastleggen, zodat je er voor altijd van kan genieten!

Voor wat voorbeelden neem even een kijkje in de portfolio 'maternity'.

veel gestelde vragen

Vraag:

De beste tijd voor een newborn fotoshoot is vanaf dag 8 tot ca. 3/4 weken na de geboorte van de baby. Ze zijn dan nog echt newborn en slapen nog veel, zodat we ook wat schattige slapende foto's kunnen maken. Je kunt de fotoshoot reserveren al tijdens je zwangerschap, je bent dan verzekerd van een plekje in mijn agenda. Maar ben je al bevallen neem dan gerust ook contact met me op, ik heb altijd nog wel een plekje in mijn agenda open staan voor last minute aanvragen!

Wanneer kan ik het beste een newborn fotoshoot boeken en hoe oud moet de baby zijn voor een newborn fotoshoot?

vraag:

Mijn baby is al wat ouder, wat is de beste tijd voor een fotoshoot met een wat oudere baby?

Vanaf een week of 6 na de geboorte van je baby is hij of zij niet meer echt newborn. Natuurlijk is het ook heel leuk om van je 'oudere' baby foto's te maken. Met 6 , 8 of 10 weken, 3 maanden of als je baby net zelfstandig kan zitten, allemaal erg leuke leeftijden voor een fotoshoot!

vraag:

Wat als mijn baby of kind of een ander gezinslid ziek is?

Neem dan zo snel mogelijk contact met me op, dan verzetten we kosteloos de fotoshoot.

Lieve woorden

Maurits & Stephanie

01

Jodi, bedankt voor de mooie foto's van ons kleine meisje Julia. Wat een geduld heb jij, dit terwijl Julia best veel wakker was. Bedankt!! En wij zullen je zeker aanbevelen!

Lieve woorden

Kelly & Robbie

02

Een super newborn shoot gehad van ons kleine meisje! Jodi neemt echt de tijd, had veel spullen mee en er hing een ontspannen sfeer. Jodi is rustig en let goed op hoe het kindje op de verschillende poses reageert. Het eindresultaat is prachtig! De foto's zijn nog mooier geworden dan wij hadden verwacht!