Info

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor een mooie newborn fotoshoot? Ik ben gespecialiseerd in newborn fotografie aan huis.

Newborn fotografie – Hoe gaat het in z’n werk?

De mooiste newborn fotografie maken we in de eerste 8 tot 20/21 dagen na de geboorte van je baby. Je baby slaapt dan nog vast en kan daardoor makkelijker in de knus opgekrulde newborn posities worden neergelegd zonder snel weer wakker te worden.
Wanneer je mij boekt plan ik jouw uitgerekende datum in als voorlopige datum. De definitieve afspraak voor de newborn fotografie plannen we dan zo snel mogelijk na je bevalling.

Newborn fotografie – Wat & Waar?

De newborn fotografie vindt altijd plaats bij jou thuis en duurt ca. 2 tot 3 uur. Ik neem er alle tijd voor, zodat de fotoshoot rustig en prettig verloopt voor je baby. Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk ook alle tijd tussendoor om je baby te voeden, verschonen en knuffelen. Ook zal ik een aantal foto’s met eventuele broertjes en/of zusjes en van jullie als gezin met elkaar maken. Voor de newborn fotoshoot neem ik al mijn spullen mee, zoals achtergronden, luxe dekens, doeken, mutsjes, pakjes, houten schaal, enz. Jullie hoeven zelf niks aan te schaffen, wel zo relaxt!

De prijslijst vind je hier.

Newborn fotografie – Meer weten of boeken?

Wil je een newborn fotoshoot boeken? Klik hier om contact met me op te nemen. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.

Na de 20/21 dagen worden de meeste baby’s wat sneller wakker en vinden ze het niet altijd meer fijn om in bepaalde posities te worden gelegd. Is je baby al ouder dan 21 dagen? Ook dan kan ik natuurlijk mooie foto’s van jullie baby maken. Je kunt dan een newborn lifestyle- of baby fotoshoot boeken.

newborn fotografie

Menu