Ervaringen van klanten

default image

Lieve Jodi, we hebben zojuist de foto's gezien van de newborn shoot, oooh wat zijn ze mooi geworden zeg! Wij willen jou ontzettend graag bedanken voor je geduld en professionaliteit. Het was niet een makkelijke shoot, vooral de oudste dochter wilde niet altijd meewerken, en dan ook nog de newborn die niet gelijk ging slapen. Gelukkig heb je ons geen enkel moment het gevoel gegeven dat je het vervelend vond, je hebt ons juist heel erg op ons gemak gesteld, bedankt hiervoor! Leuk ook dat je open stond voor verschillende poses, het was heel leuk om met je samen te werken. Wij zullen jou zeker in de toekomst vaker inschakelen hihihi!! Veel succes met fotografie en dat je nog heel veel mensen blij kunt maken zoals ons!

Joyce

default image

Jodi is een aanrader voor baby- en kinderfotografie. Wij zijn zeer tevreden. Ze neemt zelf volop accessoires mee, stelt de baby gerust en maakt uiteraard goede foto's. Dat allemaal ook nog eens voor een nette prijs. Bedankt!

Tijs en Hiska

default image

Jodi, bedankt voor de mooie foto's van ons kleine meisje Julia. Wat een geduld heb jij, dit terwijl Julia best veel wakker was. Bedankt!! En ik zal je zeker aanbevelen!

Maurits en Stephanie

default image

Tijdens een mooie, warme dag in juli 2013 hebben wij een gezellige fotoshoot met Jodi gedaan in het Kralingse Bos. De foto's zijn zeer geslaagd en geven de ontspannen sfeer goed weer. Heel erg leuk om van ons jonge gezin zulke prachtige foto's te hebben. Car, een super origineel vaderdag kado, Jodi, fantastisch uitgevoerd! Groeten, Fam. Burgers

Familie Burgers

default image

Jodi is op 6 mei bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot van ons dochtertje Charlize. De foto's zijn prachtig geworden!! Het was mooi om te zien met hoeveel geduld je met haar bezig was. Ook was het heel fijn dat je de foto's zo snel klaar had, zodat we een mooie konden uitzoeken voor haar geboortekaartje! Groetjes, Rene en Sanderina

Rene en Sanderina

default image

Hoi Jodi, Tygo en ik hebben een waanzinnig leuke en professionele ochtend met je ervaren! Je hebt leuke ideeen aangedragen en dit heeft een super resultaat geleverd. De foto's zijn geweldig geworden en de reacties om ons heen zijn heel positief. Het geduld welke je had tijdens de shoot om onze pasgeboren man leuk op de foto te krijgen, was fantastisch om te zien. Hartelijk bedankt, ook namens Patrick!

Sylvana

Menu