Ervaringen van klanten

Jodi is een aanrader voor baby- en kinderfotografie. Wij zijn zeer tevreden. Ze neemt zelf volop accessoires mee, stelt de baby gerust en maakt uiteraard goede foto's. Dat allemaal ook nog eens voor een nette prijs. Bedankt!

Tijs en Hiska

Jodi, bedankt voor de mooie foto's van ons kleine meisje Julia. Wat een geduld heb jij, dit terwijl Julia best veel wakker was. Bedankt!! En ik zal je zeker aanbevelen!

Maurits en Stephanie

Jodi is op 6 mei bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot van ons dochtertje Charlize. De foto's zijn prachtig geworden!! Het was mooi om te zien met hoeveel geduld je met haar bezig was. Ook was het heel fijn dat je de foto's zo snel klaar had, zodat we een mooie konden uitzoeken voor haar geboortekaartje! Groetjes, Rene en Sanderina

Rene en Sanderina

Hoi Jodi, Tygo en ik hebben een waanzinnig leuke en professionele ochtend met je ervaren! Je hebt leuke ideeen aangedragen en dit heeft een super resultaat geleverd. De foto's zijn geweldig geworden en de reacties om ons heen zijn heel positief. Het geduld welke je had tijdens de shoot om onze pasgeboren man leuk op de foto te krijgen, was fantastisch om te zien. Hartelijk bedankt, ook namens Patrick!

Sylvana

Jodi is half november bij ons geweest voor een fotoshoot van ons gezin en dan met name van onze zoon van net 1 week oud en onze 4 jarige dochter. Het was gelijk duidelijk dat Jodi geen haast had en lekker de tijd nam om een rustige setting te creeren. Hierdoor was het voor ons erg ontspannen en ook gezellig. Vandaag hebben wij het resultaat mogen bewonderen en we zijn hier ontzettend blij mee! Wat een prachtige foto's! Kortom; wij zijn enorm tevreden en kunnen iedereen een fotoshoot bij Jodi Fotografie aanraden!

Robert Emmerich

Wij hebben al 2 keer een fotoreportage laten maken van onze kindjes door Jodi. Eerst vorig jaar na de geboorte van ons zoontje (toen 3 weken oud) en afgelopen zomer nog een keer. Deze laatste reportage was zelfs met 5 kinderen in de leeftijd van 10 maanden tot 10 jaar! Erg knap hoe je omgaat met de kindjes, ruim de tijd neemt en precies op het juiste moment een leuke foto maakt! Zowel de binnen als de buiten foto’s (genomen in het Bergse Bos) ogen heel fris en vrolijk. Wij krijgen er altijd complimenten over! Wij komen dan ook zeker nog een keer terug bij je voor een leuke reportage! Groetjes, Karlijn.

Karlijn