Hi, it's me

Ik ben Jodi, 50 jaar en ik woon in Krimpen aan den IJssel, samen met mijn man, 2 dochters van 20 jaar en onze kater Pleuka.

Ik ben een ervaren (10 jaar ervaring met newborns) fotograaf gespecialiseerd in newborn fotografie aan huis en nog steeds vind ik het een voorrecht om dit mooie werk te mogen doen.

Spring/ cappuccino/ skiing/ tea/ chocolate/ sea/ baby toes/ autumn/ lunch/ interior/ friends/ tulips

Why choose me?

It's hard to trust your newborn baby to someone you don't know, I know how that feels, I'm a mom myself! Your baby's safety always comes first. Every pose, every photo is taken with this in mind.

Het is belangrijk om iemand te vinden met de ervaring en know how om jullie baby ontspannen en rustig te houden. Ik ben inmiddels alweer 10 jaar bezig en heb al duizenden baby's mogen fotograferen. Met mijn oog voor detail en zachte, pure styling zal ik voor jullie ook deze prachtige foto's maken en zorgen dat de fotoshoot een ervaring is waar je met plezier op terug kijkt!

Love, Jodi

over jodi

Reviews

Sylvana & Tygo

newborn fotoshoot breda

Rene & Sanderina

Hoi Jodi, Tygo en ik hebben een waanzinnig leuke en professionele ochtend met je ervaren! Je hebt leuke ideeen aangedragen en dit heeft een super resultaat geleverd. De foto's zijn geweldig geworden en de reacties om ons heen zijn heel positief. Het geduld welke je had tijdens de shoot om onze pasgeboren man leuk op de foto te krijgen, was fantastisch om te zien. Hartelijk bedankt, ook namens Patrick!

Jodi is op 6 mei bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot van ons dochtertje Charlize. De foto's zijn prachtig geworden!! Het was mooi om te zien met hoeveel geduld je met haar bezig was. Ook was het heel fijn dat je de foto's zo snel klaar had, zodat we een mooie konden uitzoeken voor haar geboortekaartje! Groetjes, Rene en Sanderina