Klant ervaringen

newborn fotografie

Robert Emmerich

Thijs & Hiska

Jodi is bij ons geweest voor een fotoshoot van ons gezin en dan met name van onze zoon van net 2 weken oud en onze 4 jarige dochter. Het was gelijk duidelijk dat Jodi geen haast had en lekker de tijd nam om een rustige setting te creeren. Hierdoor was het voor ons erg ontspannen en ook gezellig. Vandaag hebben wij het resultaat mogen bewonderen en we zijn hier ontzettend blij mee! Wat een prachtige foto's! Kortom; wij zijn enorm tevreden en kunnen iedereen een fotoshoot bij Jodi Fotografie aanraden!

Jodi is een aanrader voor baby- en kinderfotografie. Wij zijn zeer tevreden. Ze neemt zelf volop accessoires mee, stelt de baby gerust en maakt uiteraard mooie foto's. Dat allemaal ook nog voor een nette prijs. Bedankt!

kinderfotografie rotterdam

Manon Barth

Joyce Hung

Ha Jodi, wat hebben wij een leuke middag gehad met de fotoshoot. Je hebt een heel ontspannen manier van fotograferen waardoor je niet het idee hebt dat je aan het poseren bent. 'Gewoon' foto's van hoe je bent en dat levert een heel leuke, echte reportage op. We zijn heel blij met de foto's van ons gezin. We kunnen het echt iedereen aanraden!!! Bedankt!

Lieve Jodi, we hebben zojuist de foto's gezien van de newborn shoot, oooohh wat zijn ze mooi geworden zeg! Wij willen jou ontzettend graag bedanken voor je geduld en professionaliteit. Het was niet een makkelijke shoot, vooral de oudste dochter wilde niet altijd meewerken en dan ook nog de newborn die niet gelijk ging slapen. Gelukkig heb je ons geen enkel moment het gevoel gegeven dat je het vervelend vond. Je hebt ons juist heel erg op ons gemak gesteld. Bedankt hiervoor! Leuk ook dat je openstond voor verschillende poses, het was heel leuk om met je samen te werken. Wij zullen jou zeker in de toekomst vaker inschakelen hihi! Ik hoop dat je nog heel veel mensen blij kunt maken zoals wij!

baby fotograaf rotterdam
kinderfotografie den haag

Daphne

Karlijn

We hebben op 6 april j.l. een heerlijke wandeling gemaakt door het Euromastpark in Rotterdam. Het was heerlijk weer met een zonnetje. We hebben op een leuke en ontspannen manier foto’s gemaakt. Het resultaat is supermooi geworden. M’n schoonouders (die graag een shoot met z’n allen wilden) zijn ook superblij met de foto’s. Jodi nam echt de tijd voor ons. Ook met de kleine meid van 2 was ze erg geduldig en liet haar gewoon d’r gang gaan. Als we ooit nog eens mooie foto’s willen bellen we zeker Jodi weer! Jodi, super bedankt!

Wij hebben al 2 keer een fotoreportage laten maken van onze kindjes door Jodi. Eerst vorig jaar na de geboorte van ons zoontje (toen 3 weken oud) en afgelopen zomer nog een keer. Deze laatste reportage was zelfs met 4 kinderen in de leeftijd van 10 maanden tot 10 jaar! Erg knap hoe je omgaat met de kindjes, ruim de tijd neemt en precies op het juiste moment een leuke foto maakt! Zowel de binnen als buiten foto's ogen heel vrolijk. Wij krijgen er altijd complimenten over! Wij komen dan ook zeker nog een keer terug bij je voor een leuke reportage!

Groetjes,

Karlijn