Baby fotografie Rotterdam en omgeving

baby fotografie rotterdam en omgeving

Leuk dat je er bent!

Jodi, lifestyle fotograaf.

Er zijn veel lifestyle fotografen, dus wat maakt mij nu anders?

baby fotografie rotterdam en omgeving – mijn werkwijze

Ik ben dol op unieke interieurs, het verteld namelijk veel over wie jullie zijn. Dit betrek ik ook graag in mijn shoots, omdat dit veel over jullie en de fase van jullie leven verteld. Mijn stijl is een tikje editorial. Ik hou ervan jullie de hoofdrol te laten zijn met mooie elementen uit jullie woning. Bijvoorbeeld dat leuke bankje, die mooie grote tafel of een losse fauteuil. Niet alleen een portret verteld namelijk wie jullie zijn. Het verhaal van jullie foto’s wordt verteld door jullie eigen interieur, kleding en accessoires. Dit maakt jullie wie jullie zijn.

Mijn fotografie is een afspiegeling van wie ik ben. No-nonsense, voeten op de grond.

Natuurlijk is een baby krijgen een fantastische ervaring, ik als moeder van 2 dochters weet dat zeker nog terug te halen.

Zoals ik als moeder niet stilstond in het leven heb ik dat ook niet als fotograaf gedaan. Na 12 jaar als geposeerd fotograaf werkzaam te zijn geweest heb ik een hele bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar lifestyle fotografie. Dit past feilloos bij de persoon die ik nu ben.

baby fotografie rotterdam – waar vindt de fotoshoot plaats?

Met mijn rust, geduld, oog voor detail en voor wie jullie zijn zal ik prachtige beelden maken en zorgen dat de fotoshoot een leuke en ontspannen ervaring is, gewoon lekker in jullie eigen huis.

KLIK HIER voor de prijslijst.

baby fotografie rotterdam en omgeving – meer zien of boeken?

Meer foto’s zien?

KLIK HIER om de portfolio baby te bekijken.

Wil je boeken?

KLIK HIER om contact met me op te nemen.

baby fotografie rotterdam en omgeving

Bewaren