Baby fotografie Rotterdam en omgeving

baby fotografie rotterdam en omgeving

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor frisse, sprankelende baby fotografie in Rotterdam en omgeving? Met plezier en liefde fotografeer ik jullie baby!

Baby fotografie Rotterdam en omgeving – Hoe gaat het in z’n werk?

Frisse, sprankelende foto’s van je baby, waar het plezier vanaf spat! Een spontane lach, de liefde tussen jullie met elkaar als gezin probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen!

Jullie mooie baby…..de kleine teentjes en vingertjes, om verliefd op te worden! De tijd dat je baby zo klein is duurt niet lang. Wil jij van je baby frisse, sprankelende foto’s laten maken? Een baby fotoshoot wordt gedaan vanaf ca. 6 weken. Is je baby jonger dan 6 weken, boek dan een newborn fotoshoot. KLIK HIER voor meer info over newborn fotografie.

Een baby-, kinder fotoshoot of fotoshoot met je gezin wordt gedaan op een locatie naar keuze of bij jullie thui . Denk bij een buitenlocatie aan bijvoorbeeld een mooi park, het bos, strand, in de stad, noem maar op! We maken een relaxte wandeling op de afgesproken locatie en ondertussen maak ik foto’s. Wanneer de fotoshoot bij jullie thuis plaatsvindt neem ik al mijn spullen mee, zodat jullie er zelf niks voor aan hoeven te schaffen, wel zo relaxt! Ik zal bij wat oudere kinderen en natuurlijk wel aanwijzingen geven, maar probeer het zo spontaan mogelijk te laten lopen. Wanneer de kinderen plezier hebben in de fotoshoot zie je dit terug op de foto’s!

Baby fotografie Rotterdam en omgeving – Wat & Waar?

Een fotoshoot vind plaats bij jullie thuis of op locatie (denk aan een mooie park, bos, strand, enz.) en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik maak natuurlijk ook foto’s met eventuele broer(tjes) en/of zus(jes) en van jullie als gezinnetje met elkaar.

Een baby fotoshoot boek je al vanaf € 150,-

KLIK HIER voor de volledige prijslijst.

De fotosessie wordt vooruit (via IDeal) of direct na de fotoshoot betaald.

Baby fotoshoot Rotterdam en omgeving – Meer weten of boeken?

Wil je meer voorbeelden zien van baby fotografie? Kijk dan in de portfolio voor voorbeelden.

Baby fotoshoot in Rotterdam en omgeving boeken? Neem via de mail contact met me op of vul het contact formulier in. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.

Je kunt mij ook boeken voor zwangerschaps fotografie, newborn fotografie, kinder- en gezinsfotografie. Lifestyle of geposeerd.
Bewaren
baby fotografie omgeving rotterdam

Menu