Kinderfotografie Rotterdam

kinderfotografie rotterdam
 
Ben je op zoek naar een enthousiaste professionele fotograaf voor frisse, sprankelende kinderfotografie in Rotterdam en omgeving? Met veel plezier en liefde maakt Jodi Fotografie frisse, sprankelende foto’s van je kind(eren) waar het plezier vanaf spat!
 

Kinderfotografie Rotterdam – Hoe gaat het in z’n werk?

 
Frisse, sprankelende foto’s van je kind(eren). Een spontane lach, mooie serieuze blik en de liefde tussen jullie met elkaar als gezin probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen! De fotoshoot wordt gedaan op een locatie naar keuze. Denk bij een buitenlocatie aan bijvoorbeeld een mooi park, het bos, strand, in de stad, noem maar op! We maken een relaxte wandeling op de afgesproken locatie en ondertussen maak ik foto’s. Ik zal bij wat oudere kinderen en natuurlijk wel aanwijzingen geven, maar probeer het zo spontaan mogelijk te laten lopen. Wanneer de kinderen plezier hebben in de fotoshoot zie je dit terug op de foto’s!
 

Kinderfotografie Rotterdam – Wat & Waar?

De fotoshoot vind plaats bij jullie thuis of op locatie (denk aan een mooie park, bos, strand, enz.) en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik maak natuurlijk ook foto’s met eventuele broer(tjes) en/of zus(jes) en van jullie als gezinnetje met elkaar.
 
Een kinder fotoshoot boek je al vanaf € 150,-
 
KLIK HIER voor de volledige prijslijst.
 
De fotosessie wordt vooruit (via IDeal) of direct na de fotoshoot betaald.
 

Kinderfotografie Rotterdam – Meer weten of boeken?

Wil je meer voorbeelden zien van kinderfotografie Rotterdam? Kijk dan in de portfolio.
 
Een kinder fotoshoot boeken in Rotterdam en omgeving? Neem via de mail contact met me op of vul het contact formulier in. We plannen dan de fotoshoot zo snel mogelijk in.
 
Je kunt mij ook boeken voor zwangerschaps fotografie, newborn fotografie, baby fotografie en gezinsfotografie. Lifestyle of geposeerd.
Bewaren
 

Menu