Bruidsfotografie Echteld | Arnoud en Petra

bruidsfotografie

Heeeel graag wil ik ook bruidsfotografie gaan doen, een bruiloft fotograferen leek mij zo gaaf om te doen! Wat is er nou mooier om vast te leggen dan 2 verliefde mensen die elkaar het ja-woord geven…..eh…nu klink ik wel erg zoetsappig geloof ik, haha! Maar toch…er zijn zoveel mooie momenten op zo’n dag om vast te leggen en iedereen is vrolijk, ziet er mooi uit en is blij, dat is toch super! Daarom heb ik collega fotografe Anoeska benaderd, zij neemt wel vaker beginnende bruidsfotografen mee als assistent om een dag mee te lopen…..en ik mocht ook een keer mee!!

Donderdag 19 april was de grote dag voor Arnoud en Petra, een leuk en super relaxed stel en zij vonden het helemaal niet erg dat er een 2e fotograaf bij was! Die ochtend was ik al vroeg bij Anoeska, na een kop thee voor mij en een kop koffie voor Anoeska gingen we richting Echteld, naar het ouderlijk huis van Petra. Ik vond het best spannend allemaal….maar wat een lieve mensen! Petra zat nog in de make-up en nadat we wat foto’s hadden gemaakt van de voorbereidingen was Arnoud er inmiddels ook, aangekomen in een gave blauwe Rolls! Nadat ze elkaar bewonderd hadden zijn we richting Kasteel Wijenburg (ook in Echteld) gegaan voor de fotosessie in de kasteeltuin, met de fruitbomen in de bloesem, hebben we mooie foto’s gemaakt, het weer was goed, bewolkt, wel een beetje fris maar de zon scheen er lekker bij!

Na nog wat mooie foto’s op de dijk gemaakt te hebben zijn we terug gegaan naar het kasteel voor de ceremonie en een broodje en drankje. Na de ceremonie in het kasteel was er ook nog een mooie kerkdienst in het kerkje tegenover het kasteel! In de kerk mocht er helaas maar door 1 fotograaf gefotografeerd worden, dus van de kerkdienst heb ik helaas niet zoveel foto’s. (Heb er stiekem wel een paar gemaakt…)  ;-) Na de kerkdienst zijn we weer teruggelopen naar het kasteel waar de bruidstaart en de champagne al klaar stond! Nadat we een stuk overheerlijke taart hadden gegeten hebben we buiten in de tuin nog wat leuke groepsfoto’s kunnen maken! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de foto’s vinden, dus……laat het me weten via een ‘comment’ of een ‘vind ik leuk’!   O ja, het zijn veeeel foto’s….ik kon niet kiezen  :-)

bruidsfotografie

bruidsfotografie

bruidsfotografie

bruidsfotografie

bruidsfotografie

trouwringen

groepsfoto bruiloft

trouwreportage

En? Wat vinden jullie van de foto’s? Geef gerust een commentaartje of klik op ‘vind ik leuk’!

sharetweetpinposte-mail